Seçim bitti Erbakan Erdoğan'a resti çekti: Cumhur İttifakı'ndan neden ayrıldıklarını açıkladılar

Seçim bitti Erbakan Erdoğan'a resti çekti: Cumhur İttifakı'ndan neden ayrıldıklarını açıkladılar
Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine Cumhur İttifakı çatısı altında giren Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

ÖZLEM BARAN-GÜNBOYU

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal, tv100'de Kübra Par’ın sunduğu Farklı Açılar programına konuk oldu. Aydal, Cumhur İttifakı’yla geçici bir anlaşma yaptıklarını belirterek, "Biz iktidarın parçası değiliz, 5 milletvekili olan bir muhalefet partisiyiz. Cumhur ittifakında değiliz, geçici seçim iş birliğiydi" dedi.

Aydal konuşmasına şöyle devam etti:

Sayın Cumhurbaşkanı topluma bir imaj vermek istiyor; biz hâlâ seçime girdiğimiz ittifakla beraberiz, böyle bir durum yok. Yapılan işlemlerde de bizim dahilimiz yok. Sanıyorum yakın zamanda sayın genel başkanımız bu durumu berrak olarak anlatacaktır.

Çünkü toplumdaki bu algıyı yıkmak mecburiyetindeyiz. Partinin geleceği buna bağlı. O zaman bizim AK Parti'den ne farkımız kalacak? Ben geçmişte 20 yıl AK Parti'nin bütün yanlışlarını yazan kişiyim. Biz 1.5 aylık bir seçim sözleşmesi yaptık, o kadar.

YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar