Şanlıurfa'da can pazarı: Aracın içinde mahsur kaldılar

Şanlıurfa'da can pazarı: Aracın içinde mahsur kaldılar
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Yaşanan selde sürüklenen araçta mahsur kalan 5 kişi, kurtarıldı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Taşlı köyü yakınlarında yaşanan şiddetli yağışın ardından meydana gelen sel felaketi, bölgede kurtarma ekiplerini seferber etti.

Sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışın akşam saatlerinde şiddetini artırmasıyla birlikte, Taşlı köyü yakınlarında seyir halinde olan bir araç sele kapıldı.

Olayı fark eden çevre sakinleri hemen yardıma koştu. Aracın içerisinde bulunan 5 kişi, kurtarma ekiplerinin titiz çalışması sonucunda güvenli bir şekilde kurtarıldı. Ancak, araç sele kapılarak suların içinde kayboldu. Bölgede devam eden kurtarma çalışmaları, afetin etkilerini en aza indirme amacıyla sürüyor.

Şanlıurfa Valiliği, sel felaketi nedeniyle etkilenen bölgelerde gerekli önlemlerin alındığını ve vatandaşların güvenliğinin sağlanması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini açıkladı. Yağışın etkisiyle oluşan sel, bölgede hasara yol açarken, ekipler tarafından yürütülen çalışmalarla olası kayıpların önüne geçilmeye çalışılıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar