Ormanlık alanda bulunmuştu: O cinayette sır perdesi aralandı!

Ormanlık alanda bulunmuştu: O cinayette sır perdesi aralandı!
Sancaktepe’de elleri ve ayakları bağlanmış şekilde ormanlık alanda bulunan erkeğin katili ortaya çıktı. Cinayeti, ölü bulunan şahsın sevgilisi ve babasının işlediği belirlendi.

Mantar toplayan vatandaşların ormanlık alanda bulduğu erkek cesedinin kimliği belirlendi. Şahsın sosyal medya hesabında yapılan inceleme sonrası sevgilisi ve babası tarafından ölüdürdüğü ortaya çıkarıldı.

MANTAR TOPLARKEN BULDULAR

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sancaktepe''deki ormanlık alanda mantar toplamaya çıkan bir ailenin elleri ve ayakları bağlanmış kimliği belirsiz bir erkek cesedi buldukları ihbarı üzerine harekete geçti. Ormanlık alanda cesedi bulunan şahıs hakkında ailesi tarafından kayıp başvurusu yapıldı belirlendi.

 

4 AYRI ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Ekipler, hayatını kaybeden şahsın sosyal medya hesaplarını incelendi. Olayda şüphesi olduğu değerlendirilen şahıslara yönelik olarak (4) ayrı adreste eş zamanlı arama yapan Jandarma ekipleri; S.S.’nin eski kız arkadaşı S.Ç.’nin çelişkili ifadelerinden şüphelendi. S.Ç.’nin sosyal medya hesaplarından maktulü tehdit ettiği üzerine bulgular elde eden ve kaldığı evde uyuşturucu bulan ekipler S.Ç.’yi gözaltına aldı.

 

CESEDİ BABASI İLE TAŞIMIŞ

S.Ç., ifadesinde eski erkek arkadaşı S.S. ile ayrıldıklarını, ancak S.S.’nin kendisini rahatsız etmeye devam ettiğinden aralarında çıkan kavgada öldürdüğünü, sonra cesedi babası C.Ç. ile birlikte Sancaktepe’de ormanlık alana bıraktıklarını itiraf etti. Suçunu itiraf eden S.Ç ve baba C.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar