Samsun'daki liderler karesinde dikkat çeken ayrıntı

Samsun'daki liderler karesinde dikkat çeken ayrıntı
Samsun'da gerçekleştirilen 100. yıl törenlerinin ardından programa katılan liderler aynı karede yer alırken, bir ayrıntı dikkat çekti.

Samsun'daki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Devlet Bahçeli, Mustafa Destici ve Doğu Perinçek katıldı.

Programın ardından parti liderleri Tütün İskelesi'nde bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ile tokalaşırken, Bahçeli'nin Kılıçdaroğlu ile tokalaşmaması dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz haftalarda partisinin grup toplantısındaki konuşmasında “Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tabelasına T.C. ibaresini ekledi. Bu da Bahçeli'ye kapak olsun” demişti.

BAHÇELİ YANIT VERMİŞTİ

Bahçeli  ise Kılıçdaroğlu'nun sözlerine yanıt olarak “Sevsinler senin kapağını. Aferin çok güzel laf ettin boynuna beraat belgesini asarsın artık. Sayın Kılıçdaroğlu kapak resmi sevilerek alınan kitap gibisin dışın hoş gibi duruşun boş gibi için bomboş” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar