Şampiyon kulüplerin gözdesi: Palandöken

Şampiyon kulüplerin gözdesi: Palandöken
Erzurum'da Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne 2017-2018 sezonu öncesinde kampa gelen futbol takımları, sezon sonunda memnun edici sonuçlar aldı.

Şampiyon kulüplerin gözdesi: Palandöken

Erzurum'daki Palandöken Dağı eteklerinde bulunan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne 2017-2018 sezonuöncesinde kampa gelen futbol takımlarından Teleset Mobilya Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanırken MKE Ankaragücü ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor 1. Lig'den Süper Lig'e çıkma başarısı gösterdi.

Türkiye'nin en önemli kış sporları merkezlerinden olan ve özellikle kışın binlerce turisti ağırlayan Erzurum'da, 2014'te inşa edilen ve üç yıl önce resmi açılışı yapılan 2 bin 800 rakımdaki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, yazın da birçok futbol kulübüne ev sahipliği yapıyor.

İdeal hava sıcaklıklarına sahip olması ve yüksek rakımın sporcular üzerindeki olumlu etkilerini dikkate alan futbol takımlarının birçoğu, sezon öncesi kamp için tercih ettikleri Palandöken'de güç depolayarak çeşitli başarılara imza attı.

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor ve Teleset Mobilya Akhisarspor'un yanı sıra birçok takımın kamp yaptığı merkez, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden de başta MKE Ankaragücü ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor olmak üzere Denizlispor, Altınordu gibi takımlara olumlu katkı sağladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar