Samida müzik grubu Tiflis’te sahne aldı

Samida müzik grubu Tiflis’te sahne aldı
Tiflis Yunus Emre Enstitüsü (YEE), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak adına düzenlediği etkinlikte Samida müzik grubunu sahneye çıkardı.

Tiflis Devlet Üniversitesi Konser Salonu'nda 6 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen konser programına, Tiflis YEE Koordinatörü Can Güray, Türk ve yerel kurumların yöneticileri, diplomatik misyon temsilcileri ve birçok müziksever katıldı.

Tiflis YEE'nin düzenlediği ve Gürcistan Türk İş İnsanları Derneği (GÜRTİAD), MÜSAİD Tiflis Derneği, Vestel Gürcistan Genel Müdürlüğü ve THY Gürcistan Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla gerçekleştirilen konsere, müzikseverler büyük ilgi gösterdi. Türk ve Gürcü kültürlerini bir araya getiren ve ortak ezgileri seslendiren konser etkinliğinde; Yudum Şahin'in Gürcü halk sazı panduri, Damla Şahin'in flüt, navtronik ve salamuri, Tamara Şahin'in ise keman performansları izleyicilere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Programın açılış konuşmasında, Tiflis Yunus Emre Enstitüsü Koordinatörü Can Güray, Tiflis YEE tarafından düzenlenen konserin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle organize edildiğini belirterek tüm kadınların bu özel gününü kutladı.

Konser etkinliğinde sahne alan Samida müzik grubu sanatçıları, kendilerini Tiflis'te misafir eden Yunus Emre Enstitüsü'ne ve konseri izlemeye gelen müzikseverlere teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar