Saklıkent Kanyonu'nda bayram yoğunluğu yaşandı

Saklıkent Kanyonu'nda bayram yoğunluğu yaşandı
Seydikemer ilçesindeki Saklıkent Kanyonu, bahar mevsimine rağmen Ramazan Bayramı tatilinde yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı. Özellikle yerli turistler, kanyonun yüksek kayaları arasından buz gibi akan suyun tadını çıkarmak için bölgeye akın etti.

Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olarak duyurulmasının ardından, Seydikemer'in Kayadibi Mahallesi'nde bulunan ve 18 kilometrelik bir alanı kapsayan Saklıkent Kanyonu, yoğun ziyaretçi trafiğine sahne oldu. Kanyon yolunda zaman zaman araç kuyrukları oluştuğu gözlendi. Tatilciler, kanyon girişinde ve çevre kafelerde hareketlilik yarattı. Hava sıcaklığının 21 derece ölçüldüğü bölgede, bazı ziyaretçiler serinlemek için sıfır dereceye yakın olan suya girdi.

İzmir'den ailesiyle birlikte kanyona gelen Serdar Yıldız, "Bayram tatilini en iyi şekilde değerlendirmek istedik. Bu doğal güzellikleri keşfetmek bizi gerçekten mutlu ediyor. Saklıkent'in atmosferi çok keyifli. Su çok soğuk olsa da, cesur olanlar için harika bir deneyim olabilir" dedi.

Diğer bir tatilci olan Ferda Özer ise "Genellikle bu kadar kalabalık olmaz burası. Misafirlerimizi getirdik ve bayram sebebiyle daha fazla insan var. Ama Saklıkent, yaz aylarında da yoğun ilgi görüyor. Ben soğuk havayı sevdiğim için buraya gelmeyi tercih ettim. Herkese bu harika deneyimi yaşamalarını tavsiye ederim" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar