"Sakarya Bir Başka" fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerine kavuştu

"Sakarya Bir Başka" fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerine kavuştu
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Ulusal Sakarya Bir Başka” adlı fotoğraf yarışmasın ödül sahipleri belli oldu.

Sanata ve sanatçıya verdiği değeri bir kez daha gözler önüne seren Sakarya Büyükşehir Belediyesi,‘Sakarya Bir Başka’ fotoğraf yarışması düzenledi. Yarışmada ödüller, sahiplerine kavuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile fotoğraf sanatçıları ve çok sayıda sanatsever katıldı.

aw105244-02.jpg

Sakarya’nın kültürel, tarihsel ve doğal turistik değerlerinin fotoğraflandığı 3. Ulusal Sakarya Bir Başka fotoğraf yarışmasına 261 katılımcı sağladı.

aw105244-01.jpg

Düzenlenen yarışmanın jüri koltuğunda Fotoğraf Sanatçıları İbrahim Zaman, İhsan Korkut, Merih Akoğul, İzzet Keribar, İsa Cıda, Servet Sezgin yer aldı.

aw105244-03.jpg

Düzenlenen fotoğraf yarışmasında birinci olan fotoğraf 15 bin TL, ikinci 12 bin TL, üçüncü ise 9 bin TL ödül kazandı. Mansiyonda seçilen ilk üç fotoğraf ise 5’er bin TL ödül aldı. Ayrıca sergileme alan her bir fotoğrafçıda 500’er TL kazandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar