Saha içi bir anda karıştı! Futbolcular tekme tokat birbirine girdi

Saha içi bir anda karıştı! Futbolcular tekme tokat birbirine girdi
Bölgesel Amatör Lig 4. Grup maçında 1969 Bilecik ve Çeşme Belediyespor arasında kavgası çıktı.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta 1969 Bilecik Spor Kulübü ile Çeşme Belediyespor arasında oynanan maç, büyük bir gerginliğe sahne oldu.

İstasyon Sentetik Sahası'nda gerçekleşen karşılaşmada Çeşme Belediyespor 1-0 önde devam ederken, 65. dakikada yaşanan bir pozisyon sonrası saha içi olaylar patlak verdi. Futbolcular arasında başlayan gerginlik kısa sürede büyüyerek tekme tokat kavgaya dönüştü.

Hakemler duruma müdahale etti ve 1969 Bilecik Spor Kulübü'nden Berat İş ile Çeşme Belediyespor'dan Ersin Aslantoğ'a direkt kırmızı kart gösterildi. Ancak, maçın dördüncü hakemi Furkan Duman'a göre Çeşme Belediyespor'dan Emre Şahin ve Mehmet İncebacak da kırmızı kart görmeliydi. Bunun üzerine 1969 Bilecik Spor Kulübü teknik heyeti itirazda bulundu.

Saha içi bir anda karıştı, futbolcular tekme tokat birbirine girdi

Taraftarlar da hakem kararlarına karşı tepki gösterince maçta büyük bir gerginlik yaşandı. Bu süreçte maçın dördüncü hakemi Furkan Duman'a bir cisim isabet ettiği belirtildi. Duman, yaşanan bu olayı maçın orta hakemi Yusuf Burak Özyüzer'e iletti. Özyüzer, saha komiseriyle iletişime geçerek gerekli uyarıları yaptıktan sonra maça devam edildi.

Ancak gerginlik maçın sonuna kadar sürdü ve Çeşme Belediyespor, maçı 2-0 kazanarak üstünlüğünü sürdürdü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar