Sagopa Kajmer'in eski eşi Kolera imajını değiştirdi! Son hali olay oldu

Sagopa Kajmer'in eski eşi Kolera imajını değiştirdi! Son hali olay oldu
Sagopa Kajmer'in eski eşi olan ünlü rapçi Kolera, son Instagram paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kolera olarak tanınan Esen Güler'in hesabından paylaştığı fotoğraflar, kısa sürede geniş bir ilgiyle karşılandı. Kolera, bir taht üzerinde verdiği pozlarla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kolera'nın değişen imajı da takipçilerini şaşırttı. Ünlü rapçinin son halini görenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Instagram'da paylaşılan bu fotoğraflar, takipçileri arasında yoğun bir yorum yağmuruna neden oldu.

İşte Kolera'nın gündem olan o pozları...

6623a1e8146a6761-w1200xh1348.webp

KOLERA KİMDİR

İstanbul doğumlu olan Kolera'nın kökeni oldukça renkli; babası Bulgaristan, annesi ise Bosna-Hersek kökenli. Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olan Kolera, 2006 yılında aynı zamanda rap müziğiyle tanınan Sagopa Kajmer ile evlendi. Kolera 2017 yılında boşandı.

Kolera'nın kariyeri, hip hop kültürüne breakdance ile adım atmasıyla başladı. Daha sonra Sagopa Kajmer ile tanışmasıyla müzikal yolculuğu hız kazandı. Kendi yazıp kaydettiği amatör şarkılarıyla Kuvvetmira stüdyolarında çalışmaya başlayan Kolera, 1998'den itibaren rap müziğine odaklandı ve günümüze kadar bu tarzda eserler vermeye devam etti.

6623a1e8453aa925-w1200xh1366.webp

İlk şarkı kaydını 1998 yılında gerçekleştiren Kolera, 2001 yılında ilk Underground EP'sini dinleyicileriyle buldu. 2004 yılında Sagopa Kajmer'in "Bir Pesimistin Gözyaşları" adlı albümünde yer alan "Kalp Atışlarım 78 BPM" parçasında Sagopa Kajmer'e eşlik etti. Daha sonra birlikte birçok düet ve projede yer aldı.

2005 yılında prodüktörlüğünü Sagopa Kajmer'in üstlendiği ilk solo albümü "Karantina Embryo"yu yayınladı. Aynı yılın sonunda, Sagopa Kajmer ile birlikte Melankolia Müzik'i kurarak müzik piyasasına adım attı.

2006 yılında "Kafile" adlı toplama albümlerini Melankolia Müzik etiketiyle yayınladı. İlerleyen yıllarda birçok solo ve düet çalışmasıyla müzik kariyerini sürdüren Kolera, grafik tasarım alanında da aktif. Kendi albümlerinin yanı sıra, Sagopa Kajmer'in albümlerinin grafik tasarımını da üstlendi.

Kolera'nın müzik kariyeri boyunca birçok başarılı proje ve şarkıya imza atmış olmasıyla birlikte, hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda geniş bir hayran kitlesine sahip.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar