Rüyada rüya gördüğünü görmek ne anlama gelir?

Rüyada rüya gördüğünü görmek ne anlama gelir?
Rüyada rüya gördüğünü görmek, genellikle sembolik bir anlam taşır ve rüyanın daha derin bir anlamı olduğunu işaret edebilir.

Houston, ABD'nin Teksas eyaletinde bulunan ve enerji, imalat, havacılık, sağlık ve petrol sektörlerinde önemli bir rol oynayan bir şehirdir. Son yıllarda, ABD'nin Houston şehrinde Green Card sahibi olma fırsatı sunan EB5 Göçmen Yatırım Programı giderek popülerlik kazanmaktadır.

EB5 Bölgesel İş Geliştirme Direktörü James Kelly, Houston'un ekonomik potansiyeline dikkat çekerek, bu programa katılmak isteyenlerin en az 800 bin dolarlık bir yatırım yapması gerektiğini belirtti. Bu yatırım karşılığında başvuru sahibi ve ailesi öncelikle 2 yıllık geçici, ardından ise kalıcı Green Card sahibi olma hakkını elde edebilirler.

62e7bd2a70380e337081ae48.webp

Türkiye Temsilcisi Cenk Çelik de, EB5 programının ABD'de aile veya iş sponsorluğu olmayan yabancı uyruklu kişiler için daimî ikamet statüsü elde etmek için önemli bir seçenek olduğunu vurguladı. Programın, yatırım yaparak ABD vatandaşlığına giden bir yol sunduğunu belirten Çelik, yatırımcı ve aile üyelerinin ABD pasaportu alarak ABD'de yaşama ve çalışma fırsatı bulacaklarını ifade etti. Çelik ayrıca, EB5 vizesinin istihdama dayalı olduğunu ve yatırımcı ile hak sahibi aile üyelerine, ABD'de iş kurma, emekli olma ve okula gitme gibi fırsatlar sunduğunu belirtti. Ayrıca, 5 yıl sonra vatandaşlığa geçildiğinde akrabalar için yeşil kart sponsoru olunabileceğine de dikkat çekti.

Houston'daki bu fırsatın, Amerika'da yeni bir hayat kurmak isteyenler için son derece önemli bir daimî ikamet seçeneği sunduğu belirtiliyor. Program, dil becerisi veya yaş sınırlaması gibi kısıtlamaları olmayıp iş ve özel eğitim gerektirmemektedir. Bu, ABD'de yaşamak isteyenler için önemli bir kapı aralamaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar