Rüyada aşı olmak ne anlama gelir?

Rüyada aşı olmak ne anlama gelir?
Rüyaların sembolik anlamları pek çok kişi tarafından merak edilirken rüyada aşı olmanın da birden fazla anlamı bulunuyor. İşte o anlamlar...

Rüyada koldan iğne vurulması genellikle isteklerin yerine geleceğine, dertlerden ve borçlardan kurtulunacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir çalışmanın başlatılacağına işaret eder. Yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorumlanır ve işlerin hiçbir zaman aksamayacağına, bolluk ve bereket içinde olunacağına delalet eder. Ayrıca unvan sahibi olunacağına da işaret ederken, rahat bir dönemde bazı kötü olaylarla karşılaşılacağına dikkat çeker.

Rüyada koldan iğne yaptırmanın psikolojik anlamı ise aile ve özel hayatın sorunsuz geçeceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, yöneticiler tarafından iyi bir makama getirileceğine ve böylece zor günlerin yavaş yavaş sona ereceğine işaret eder. Hayallerin peşinden gidileceğine ve var olan sorunların aile büyüklerinin desteğiyle çözüleceğine dikkat çeker. Dini açıdan ise, rahatsız edici bir durumun, bir olayın edilen dualar sayesinde çözüme kavuşacağı anlamını taşır. Çok istenilen şeylere ulaşmanın büyük bir azimle gerçekleşeceğine ve işlerin dualarla açılacağına işaret eder.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar