Rus atlet, 650 tonluk treni çekerek tarihi bir rekor kırdı

Rus atlet, 650 tonluk treni çekerek tarihi bir rekor kırdı
Rusya'nın St. Petersburg şehrindeki bir atlet, inanılmaz bir güç gösterisiyle dünya rekoruna imza attı. Denis Vovk adındaki bu atlet, tam 650 ton ağırlığındaki bir treni sadece 37 saniyede ve 1.48 metre mesafede çekerek tarihe geçti.

Rusya'nın St. Petersburg kentindeki tren istasyonunda, Rus atlet Denis Vovk'un yeni bir dünya rekoru denemesi gerçekleşti. Daha önce 650 ton ağırlığındaki treni yarım metre hareket ettirmeyi başaran Vovk, bu kez aynı treni 37 saniye içinde 1.48 metre çekerek büyük bir başarıya imza attı.

aw199108-04.jpg

Özel olarak hazırlanan halatlar ve raylar arasına yerleştirilen düzenekten destek alarak treni çeken Vovk'un rekor kırdığı anları performans eğitmenleri ve gazeteciler de izledi. Rus yetkililer, rekorun tescili için tüm görüntü ve belgeleri Guinness Rekorlar Kitabı temsilcilerine göndereceklerini belirtti.

aw199108-02.jpg

Rus Demiryolu Şirketi tarafından yayınlanan görüntülerde, rekor denemesi için istasyonda bulunanların, treni çekerken zorlanan Vovk'a motive edici sözler söylediği görülüyor. Rekor kıran performansının ardından açıklama yapan Denis Vovk, bir sonraki aşamada denizaltı çekmeyi hedeflediğini belirtti. Bu olağanüstü başarı, Vovk'un sadece fiziksel gücüyle değil, aynı zamanda azmi ve kararlılığıyla da dikkat çekti.

aw199108-03.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar