Robert Pattinson Batman oluyor!

Robert Pattinson Batman oluyor!
Mat Reeves'in yöneteceği 25 Haziran 2021'de vizyona girmesi planlanan yeni Batman filminde efsanevi süper kahramanı kimin canlandıracağı belli oldu. Batman'i Alacakaranlık serisi ile ismini duyuran Robert Pattinson canlandıracak.

Robert Pattinson Batman oluyor!

Alacakaranlık (Twilight) serisinde canlandırdığı Edward Cullen karakteriyle dünya çapında üne kavuşan aktör Robert Pattinson'un 2021'de vizyona girecek filmde Batman'i canlandırmaya çok yakın olduğu ifade edildi.

T24'ün Variety'nin kaynaklarına dayandırdığı habere göre yapımcıların ve yönetmenin Bruce Wayne'i canladırmasını istedikleri isimlerin başında Pattisnon geliyor. Yapımcılar ile Pattinson arasında görüşmelerin başladığı ve kısa süre içinde sonuçlanacağı bildirildi.

25 Temmuz 2021'de vizyona girecek filmin ön prodüksiyonunun bu yaz başlaması bekleniyor. 

Son iki "Maymunlar Cehennemi" filminin yönetmeni olan Matt Reeves, 'Batman' filmlerini yönetme görevini 2017'de Ben Affleck'ten devralmıştı. Christian Bale'den sonra 'Kara Şövalye'yi canlandırmaya başlayan ve aynı zamanda filmleri yöneten Affleck, "Adalet Birliği" filminden sonra görevini bırakmış ve Reeves'e yeni bir Batman seçme şansı vermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar