Rasim Öztekin kızı babasının anma gecesine değil maça gitti!

Rasim Öztekin kızı babasının anma gecesine değil maça gitti!
Seksenler dizisindeki rol arkadaşları Oyuncu Rasim Öztekin için bir anma gecesi düzenledi. Düzenlenen geceye Öztekin'in kızının katılmaması dikkat çekti.

Türk tiyatrosunun unutulmaz isimlerinden Rasim Öztekin, vefatının üçüncü yılında, adını taşıyan Beylikdüzü'ndeki kültür merkezinde düzenlenen duygusal bir etkinlikle anıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre efsanevi sanatçının sanat yolculuğunu, hayatını ve unutulmaz eserlerini anlatan bir gece, sanatçının sevenleri tarafından düzenlendi.

Etkinlik, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın Beylikdüzü'ndeki Rasim Öztekin Sahnesi'nde gerçekleştirildi. Gecenin gelirleri, Rasim Öztekin adına oluşturulan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin tiyatro bursu fonuna katkı sağlamak amacıyla bağışlandı.

Anma töreni, Rasim Öztekin'in "Seksenler" dizisinde birlikte rol aldığı İlker Ayrık ve Özlem Türkad'ın sunumuyla başladı. Öztekin'in 41 yıllık sanat hayatını, tiyatrodan sinemaya, televizyon dizilerine uzanan geniş yelpazesini anlatan bir belgesel gösterimiyle devam etti. Geceye, "Seksenler" dizisinin oyuncuları ve dizinin yapımcısı Birol Güven de katılım gösterdi.

KIZI MAÇTAN PAYLAŞIM YAPTI

Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin, sosyal medya üzerinden babasına duyduğu özlemi dile getiren bir mesaj paylaştı. Pelin Öztekin'in, Galatasaray'ın oynadığı maça gitmesi ve "Olmayı sevdiğin yerdeyim Rasimim" mesajını paylaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar