Ramazanda en çok alınan ev aletleri belli oldu

Ramazanda en çok alınan ev aletleri belli oldu
Teknosa, ramazanda tüketicilerin özellikle büyük ekran televizyonlar ve şarjlı süpürgelere olan ilgisini arttığını duyurdu.

Şirketin yayınladığı "Teknoloji Alışveriş Raporu"na göre, ramazan ayında tüketicilerin en çok tercih ettiği ürünler arasında akıllı telefonlar ve bluetooth kulaklıklar öne çıktı. Ancak, yüksek çözünürlüklü LCD TV'ler ve pratik kullanım sağlayan şarjlı süpürgeler de yoğun ilgi gördü.

Eğitim ve eğlence alanlarında kullanılan notebook ve tabletler de ramazan alışverişinde önemli bir yer tuttu. Bununla birlikte, konsol, klima, ütü ve espresso makineleri gibi ürünlerin de talebinde artış yaşandı.

Cironun en fazla arttığı ürünler arasında LCD TV'ler, şarjlı süpürgeler ve konsollar öne çıktı. Özellikle, 55, 65, 75 ve 50 inçlik ekran boyutlarına sahip LCD TV'ler, tüketiciler arasında popüler oldu.

Tüketicilerin tercihleri yaş gruplarına göre de farklılık gösterdi. 30 ile 40 yaş arasındaki tüketicilerin özellikle şarjlı süpürge, akıllı saat, notebook ve tablet gibi ürünlere daha fazla ilgi gösterdiği gözlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar