Rakip takımın futbolcusuna kafa atmıştı! O hocanın işine son verildi

Rakip takımın futbolcusuna kafa atmıştı! O hocanın işine son verildi
İtalya Birinci Futbol Ligi'ndeki mücadelenin son dakikalarında rakip takım futbolcusuna kafa atan Lecce Teknik Direktörü Roberto D'Aversa'nın görevine son verildi.

İtalya Serie A'da mücadele eden Lecce takımı, dün akşam oynanan Hellas Verona maçının ardından sarsıcı bir karar aldı. Maçın son dakikalarında yaşanan talihsiz bir olayda, Lecce'nin Teknik Direktörü Roberto D’Aversa'nın rakip oyuncu Thomas Henry'e yönelik fiziksel bir saldırıda bulundu.

Maçın ardından kulüp tarafından yapılan açıklamada, D’Aversa'nın bu tür davranışlarının kabul edilemez olduğu ve bu sebeple teknik direktörlük görevinden alındığı belirtildi. Kulüp sözcüsü, D’Aversa'ya bugüne kadar kulübe verdiği emekler için teşekkür ederken, kulübün bu tür davranışlara asla tolerans göstermeyeceğini vurguladı.

Lecce, bu olayın ardından kamuoyuna verdiği mesajda, kulübün değerlerine ve sportmenliğe uygun davranışların her zaman öncelikli olduğunu ve bu tarz olayların tekrarlanmaması için gerekli adımların atılacağını belirtti.

D’Aversa'nın geleceği konusunda ise henüz bir açıklama yapılmazken, kulübün yeni teknik direktör arayışlarına hız vermesi bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar