Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi açıldı

Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi açıldı
Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi açıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ağabeyinin ismini taşıyan kütüphanenin açılış töreninde duygulu anlar yaşadı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde (MAKÜ) ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank'ın ismini taşıyan kütüphanenin açılışında duygulu anlar yaşadı.

Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Burdur'da MAKÜ İstiklal Yerleşkesi'nde bulunan Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi açılış törenine katıldı. Bakan Varank, kütüphanenin girişinde bulunan 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Prof. Dr. İlhan Varank'ın öz geçmişinin yazılı olduğu tabloyu okudu.

Törende, 15 Temmuz darbe girişiminin anlatıldığı görüntüler ve Prof. Dr. İlhan Varank'ın öğrencilerinin röportajları izletildi. Görüntüleri izleyen Varank, duygulu anlar yaşadı. Konuşma yapmak için kürsüye çıkan Varank, 2006 yılında kurulan MAKÜ'nün hızla büyüdüğünü, bugün de hem üniversiteye hem de Burdur'a yakışır bir kütüphanenin açılışını yaptıklarını söyledi.

Bu sırada yine duygulanan Varank, gözyaşlarına hakim olamadı. Konuşmasını sürdüremeyeceğini belirten Varank, yatırımın hayırlı olması temennisinde bulundu. Kürsüden inerek protokole gelen Varank, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na sarıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar