Prizma Galeri, Zafer Malkoç solo sergisine ev sahipliği yaptı

Prizma Galeri, Zafer Malkoç solo sergisine ev sahipliği yaptı
''Otomatizmin İzinde Zafer Malkoç'un Serüveni'' başlıklı Zafer Malkoç solo sergisi, Prizma Galeri’nde sanatseverlerle buluştu.

Prizma Galeri, “Otomatizmin İzinde Zafer Malkoç'un Serüveni” başlıklı Zafer Malkoç solo sergisine ev sahipliği yapıyor. Tuvallerine sadelik ve tesadüfi unsurları işleyen Malkoç’un eserleri sanatseverlerin ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz günlerde Prizma Galeri’nde açılan Malkoç solo sergisi 15.12.2023 tarihine kadar Kadıköy’de ziyaretçilerini ağırlayacak.
Serginin kendisi için önemini vurgulayan Galeri sahibi Özgür Sönmez, “Bu güzel serginin benim için önemi bir hayli fazla açıkçası. Çok değerli sanatçımız Zafer Malkoç’un eserleriyle, galerimiz adına gerçekleştirdiğimiz ilk solo sergi olması bunu bizler için daha da anlamlı kıldı. Ortak bir heyecanın paydaşları olmak gerek çalışanlarımızla, gerek sanatsever ziyaretçilerimizle keyifli bir açılış yapmamızı sağladı. Zafer Malkoç ve eserlerini, sanat piyasasında uzun zamandan beri beğenerek takip ediyoruz ama elverişli şartlar her iki taraf için de sağlanınca böyle güzel bir projeye imza attık.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar