Prens Harry kraliyet görevlerine geri dönmek istiyor

Prens Harry kraliyet görevlerine geri dönmek istiyor
Kral Charles’a konulan kanser teşhisi sonrası ülkesine dönen Prens Harry küslüğü sona erdirmek istiyor. The Times, hastalık haberinin Harry’nin kraliyet görevlerine geçici olarak dönmek istediğini yazdı.

Prens Harry, Kral Charles'a konulan kanser teşhisi sonrasında ailesiyle barışma çabalarını sürdürüyor ve geçici olarak kraliyet görevlerine dönmek istediği belirtiliyor.

The Times'a konuşan kaynaklar, Prens Harry'nin Kral Charles'a destek olmak amacıyla kısa süreliğine kraliyet görevlerine geri dönmeyi arzuladığını ifade etti.

Oksijen'deki habere göre Kral Charles'ın kanser teşhisi almasının ardından İngiltere'ye gelen Prens Harry, babasıyla gerçekleştirdiği samimi görüşmelerle ailedeki anlaşmazlıkları çözmeye yönelik bir çaba içinde olduğu belirtiliyor. Prens Harry'nin yakın çevresine, babasının sağlık durumunun kötü olduğunu ve bu nedenle kraliyet görevlerine geçici olarak dönmeyi düşündüğünü söylediği ifade edildi.

Halihazırda devlet danışmanı olarak görev yapan Prens Harry'nin kraliyet görevlerine tam anlamıyla dönmesi beklenmiyor. Ancak kaynaklar, Prens Harry'nin ailesiyle barışma çabalarına odaklandığını ve Kral Charles'ın hastalığı sırasında bir araya gelerek destek olmanın, aile içindeki ilişkileri güçlendirebileceğini belirtiyor.

Prens Harry, geçtiğimiz günlerde 2025 Invictus Oyunları'nın lansman etkinliğinde yaptığı bir röportajda "Ailemi seviyorum. Uçağa binip onu görebildiğim ve onunla istediğim zaman geçirebildiğim için minnettarım" şeklinde konuştu. Benzer şekilde, 75 yaşındaki Kral Charles'ın da oğlu Prens Harry ile daha fazla zaman geçirmek istediğine inanılıyor.

Prens Harry'nin Amerikan vatandaşlığına başvurmayı düşündüğü ancak bunun şu an için öncelikli bir konu olmadığı da kaynaklar tarafından belirtildi. Kraliyet ailesi içindeki anlaşmazlıkların giderilmesi ve ailenin bir araya gelmesi için yeni bir plan yapılması gerekiyor. Kralın sağlık durumunun yanı sıra Prens Harry'nin Amerika'da yaşamını sürdürmesi de bu süreci etkileyen faktörler arasında yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar