Prens Harry, İngiltere'ye döndü

Prens Harry, İngiltere'ye döndü
Prens Harry, Kral Charles'ın kanser olduğunun açıklanmasının ardından bugün İngiltere'ye geri döndü.

2020 yılından beri ABD'de yaşayan ve kraliyet görevlerinden çekilen Prens Harry, ailesiyle yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle uzun süredir ülkesine geri dönmüyordu.

Prens Harry'nin Clarence House Sarayı'nda babası Kral Charles ile gerçekleştirdiği görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Ancak, İngiliz medyasında yer alan bilgilere göre Prens, İngiltere'de bulunduğu süre boyunca kardeşi Galler Prensi William'la bir araya gelmeyecek.

Görüşmenin ardından Kral Charles ve Kraliçe Camilla, Clarence House Sarayı'ndan Buckingham Sarayı'na geçti ve buradan helikopterle Sandringham Sarayı'na hareket etti. Prens Harry'nin ziyareti, ailesiyle olan ilişkilerindeki gerilim ve Kral Charles'ın sağlık durumuyla ilgili endişeleri artırmıştı.

Prens Harry, 2020'de kraliyet görevlerinden ayrıldığını açıklamış ve ABD'li eşi Meghan Markle ile birlikte ABD'ye taşınmıştı. Özellikle televizyon programları ve yazdığı kitapta kraliyet ailesini eleştiren Prens, babası ve kardeşiyle olan ilişkileriyle ilgili detayları paylaşarak gündeme gelmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar