Portakal Çiçeği Karnavalı tüm kenti sardı

Portakal Çiçeği Karnavalı tüm kenti sardı
Portakal Çiçeği Karnavalı, Adana'yı bir kez daha coşkuyla sardı. 13 Nisan'da başlayan ve 21 Nisan'a kadar devam edecek olan etkinlikler, kentin her köşesinde kutlanırken, şehre dışarıdan gelen binlerce insan da katıldı.

Bu yıl Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, Kültür Bakanlığı Kültür Yolu Festivalleri kapsamına alındı ve dün başladı. Karnavalın enerjisi Adana'yı adeta sarıp sarmaladı. Dün, şehre dışarıdan gelen binlerce ziyaretçi, Adana'nın tarihi ve turistik mekanlarını gezip, eşsiz lezzetlerini tatma fırsatı buldu. Karnavalın coşkusu her caddede ve sokakta hissedildi. Karnaval kostümleriyle dışarı çıkan insanlar, dans edip eğlendi.

Atatürk ve Merkez Parkı ile Adana Müzesi'nde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Akşamları ise Atatürk ve Merkez Park'ta sevilen sanatçılar hayranlarıyla buluştu. Gündüz başlayan eğlence, gece konserleriyle devam etti. Adana sokakları, adeta bir kutlama alanına dönüştü. Kent dışından gelen ziyaretçiler, hem karnavaldan hem de Adana'nın atmosferinden çok etkilendiklerini dile getirerek, hem eğlencenin hem de yemeklerin tadını çıkardıklarını belirtti. Karnaval, 21 Nisan'da sona erecek ve stantlar 17 Nisan'dan itibaren Merkez ve Atatürk Parkı'nda kurulacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar