Polise silah çekip tehdit etti! Kimliği şaşkına çevirdi! 'Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim'

Polise silah çekip tehdit etti! Kimliği şaşkına çevirdi! 'Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim'
Adana'da polisin düzenlediği bir uygulamadan kaçıp, 1 kilometrelik takiple durdurulan kamyonetteki Selahattin Şaş, ekiplere direnip, belindeki tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" sözleriyle tehdit etti. Şaş'ın kimliği ise görenleri şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Olay, 20 Nisan’da saat 01.30 civarlarında Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi, Alparslan Türkeş Bulvarı’nda oldu. Bulvarda trafik uygulaması düzenleyen polis ekipleri, bir kamyoneti durdurmak istedi. Sürücü ihtara uymadı, kamyonet, yaklaşık 1 kilometrelik takibin ardından Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı devriye ekiplerince önü kesilerek durdurdu. Seyhan Belediyesi tarafından kiralık olarak kullanıldığı tespit edilen kamyonetteki 3 şüpheliye, Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapılmak istendi. Polise direnip, hakaret eden şüpheliler biber gazı kullanılarak etkisiz bir duruma getirildi.

SÜRÜCÜ İNFAZ KORUMA MEMURU

Ekiplerin yaptığı GBT sorgusunda sürücünün cezaevi infaz koruma memuru Mehmet Ali Ş., yanındakilerin ise ‘kasten yaralama’, ‘trafik güvenliğini tehlikeye sokma’ ve ‘görevi yaptırmamak için direnme’ suçlarından kayıtları bulunan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş ve 4 ayrı suçtan kaydı olan Ahmet B. olduğu belirlendi. Şüphelilerden Selahattin Şaş, polise tokat atmak isteyip, belinde bulunan ruhsatsız bir tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" ifadeleriyle tehdit etti. Şüpheli tekrar etkisiz bir hale getirilerek, elindeki tabanca alındı. Bu esnada Ahmet B. ise koşarak kaçmayı denedi, bölgeye takviye olarak çağrılan ekiplerce kıskıvrak yakalandı.

ARKA KOLTUKTA UYUŞTURUCU BULUNDU

Şüpheliler gözaltına alınıp, hemen polis merkezine götürüldü. Araçta arama yapan ekipler, arka koltukta 28 gram bonzai buldu. Selahattin Şaş'ın namlusunda 1, şarjöründe 15 fişek bulunan tabancasına ise el konuldu. Sürücü Mehmet Ali Ş.’ye alkollü araç kullanmaktan ceza uygulanırken, kamyonet de yediemin otoparkına götürüldü. Polis merkezindeki işlemlerinden sonra adliyeye götürülen şüphelilerden Selahattin Şaş, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı, Mehmet Ali Ş. ile Ahmet B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar