Pokemon benzeri oyun CS:GO'yu geçti: 40 saatte 3 milyon sattı

Pokemon benzeri oyun CS:GO'yu geçti: 40 saatte 3 milyon sattı
Pokemon benzeri bir oyun olan Palworld, çıkış yaptığı ilk saatten itibaren Steam'de dengeleri alt üst etti. Oyun toplamda 40 saatte 3 milyon sattı.

Pocket Pair tarafından geliştirilen ve yayınlanan Palworld, çıkışının ilk gününde büyük bir başarı elde etti. Açık dünya ve hayatta kalma temalarına odaklanan oyun, Pokemon benzeri canlıları yakalama ve eğitme özellikleriyle dikkat çekiyor.

palworld-3.jpg

Oyun, Steam platformunda erken erişime açıldığı gün 2 milyondan fazla oyuncuya ulaştı. Pocket Pair'ın yaptığı açıklamaya göre, oyunun ilk 1 milyon kopyası sadece 8 saat içinde satıldı ve ilk 40 saat içinde toplam satışlar 3 milyonu geçti.

Steam'in verilerine göre Palworld, çıkışının ilk gününde Counter-Strike 2'nin hemen ardında gelerek anlık oyuncu sayısında zirveye yerleşti. Şu anda anlık 1 milyon oyuncuyla zirvenin hakimi durumunda. Oyun, Steam, Xbox Series X/S ve PC Game Pass platformlarında erken erişime açıldı ve Steam'de 14.99 dolarlık bir etiket fiyatına sahip.

palworld.jpg

Palworld, crafting, barınma, savaş ve Pal'leri eğitme gibi birçok mekaniği içeren bir oyundur. Pokemon benzeri canlılar olan Pal'ler, eğitim sırasında silahlandırılabilir ve çeşitli görevlerde kullanılabilirler. Oyunda 100'den fazla farklı Pal bulunmaktadır, ve bunlar silah, kalkan, işçi, köle ve yiyecek gibi çeşitli amaçlar için kullanılabilmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar