Playstation Plus'tan abonelerine jest! İşte mart ayında ücretsiz olacak oyunlar...

Playstation Plus'tan abonelerine jest! İşte mart ayında ücretsiz olacak oyunlar...
PlayStation kullanıcılarına sunulan abonelik servisi PlayStation Plus'ın bu ayki Mart 2024 oyunları açıklandı. İşte PS Plus Mart 2024 oyunları...

Sony'nin abonelik hizmeti PlayStation Plus, yeni oyunlarla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. PS Plus, Essential, Extra ve Deluxe olmak üzere üç farklı abonelik katmanı sunarak her ay yeni oyunları kullanıcılarına sunuyor. Mart ayının PlayStation Plus kütüphanesine eklenen ücretsiz oyunlar açıklandı.

Şubat ayının başında PS Plus Essential abonelik katmanına Foamstars, Rollerdrome ve Steelrising oyunları eklenmişti.

indir.webp

Mart ayında ise PS Plus kütüphanesine eklenecek oyunlar şunlar olacak: Sifu, EA Sports F1 23, Hello Neighbor 2 ve Destiny 2: Witch Queen. Bu oyunların toplam değeri PS Store'da 4.170 TL olarak belirtilmiş olup, oyunlar 5 Mart tarihinden itibaren erişilebilir olacak. Ayrıca, bu tarihe kadar ücretsiz olarak sunulan Foamstars, Rollerdrome ve Steelrising oyunlarını da kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Belirtmek gerekir ki, bu üç oyun yalnızca PS Plus Essential aboneliğine dahildir. PS Plus Extra ve Deluxe oyunları ise ilerleyen günlerde açıklanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar