PFDK 10 Süper Lig kulübüne para ve kısmi tribün kapatma cezası verdi

PFDK 10 Süper Lig kulübüne para ve kısmi tribün kapatma cezası verdi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'de mücadele eden 10 kulübe çeşitli disiplin cezaları verdi.

Pendikspor'a, saha olayları, taraftarların çirkin tezahüratı ve merdiven boşluklarının düzenlenmemesi nedeniyle toplamda 822 bin lira para cezası ve bir sonraki ev sahibi maçta kısmi tribün kapatma cezası uygulandı.

Trabzonspor, taraftarlarının çirkin tezahüratı sebebiyle 260 bin lira para cezasına ve kısmi tribün kapatma cezasına çarptırıldı.

Ankaragücü, taraftarların saha olayları, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması ve usulsüz seyirci alımı nedeniyle 562 bin lira para cezası aldı.

Galatasaray, saha olayları, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması ve çirkin tezahürat sebepleriyle toplamda 567 bin lira para cezası ve kısmi tribün kapatma cezası aldı.

Kasımpaşa ve Gaziantep FK, taraftarların çirkin tezahüratı nedeniyle kısmi tribün kapatma cezasına çarptırıldı. Ayrıca, Gaziantep FK oyuncusu Papy Djilobodji, rakip takım sporcusuna sportmenlik dışı hareketi sebebiyle 1 resmi müsabakadan men ve 39 bin lira para cezası aldı.

Yılport Samsunspor, taraftarların çirkin tezahüratı nedeniyle 140 bin lira para cezası ve kısmi tribün kapatma cezası aldı.

Yukatel Adana Demirspor, taraftarların çirkin tezahüratı sebebiyle 200 bin lira para cezası ve kısmi tribün kapatma cezası aldı.

Beşiktaş'a kısmi tribün kapatma cezası uygulanırken, Fenerbahçe, taraftarların çirkin tezahüratı ve saha olayları nedeniyle toplamda 552 bin lira para cezası ve kısmi tribün kapatma cezası aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar