Pendik'te feci kaza: Otomobil yayalara çarptı! 5 ölü

Pendik'te feci kaza: Otomobil yayalara çarptı! 5 ölü
İstanbul Pendik TEM Otoyolu'nda seyir halinde bulunan otomobil, otoyoldan geçmeye çalışan yayalara çarptı. Feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti.

İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan TEM Otoyolu Kurtköy kavşağında gerçekleşen trajik bir kaza sonucunda 5 kişi hayatını kaybetti.

Kazada, seyir halinde olan otomobillerin, yoldan devam eden çalışan yayalara çarpması sonucu meydana geldiği bildirildi.

Olayın detaylarına göre, Sultanbeyli istikametine seyir halinde olan otomobiller, yolun karşısına geçmeye çalışan işçilere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle 5 kişi hayatını kaybederken, olay yerine hemen sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

kazapendik1.jpg

Kurtköy kavşağında meydana gelen acı olayın ardından, bölgeye çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, kazada hayatını kaybedenlerin kimlik tespiti ve olayın detaylı incelemesi için çalışmalarına başladı. Kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine acı haber, sağlık ekipleri tarafından verildi.

Kazaya neden olan otomobil sürücülerinin durumları hakkında henüz net bilgi bulunmazken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve yetkililer, kazanın nedenleri ve sorumlularını belirlemek üzere detaylı bir inceleme başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar