Paycell'de TROY Kart dönemi başladı

Paycell'de TROY Kart dönemi başladı
Dijital ödeme ve finansal hizmetler platformu Paycell, yerli çözüm TROY'u Paycell Kart ile birleştirdiğini duyurdu.

Paycell'in açıklamasına göre, TROY kartı, Bankalararası Kart Merkezi A.Ş. (BKM) tarafından geliştirilen ve işletilen yerli ve milli bir kart seçeneği olarak kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Paycell uygulaması üzerinden TROY sanal kart oluşturan kullanıcılar, bu kartı yurt içi alışverişlerinde kullanabilecekler.

Paycell, kullanıcılarına herhangi bir bankacılık sistemine dahil olmadan tek bir uygulama üzerinden tüm finansal işlemlerini yapma imkanı sunuyor. Bu kapsamda, kullanıcılar kolayca fatura ödeyebiliyor, 7/24 para transferi gerçekleştirebiliyor ve kayıtlı tüm kartları dijital cüzdanlarıyla kontrol edebiliyorlar.

Kullanıcılar, ödemelerini ve para transfer işlemlerini gerçekleştirirken, Colendi Menkul Değerler aracılığıyla Borsa İstanbul'daki şirketlerden hisse alım satımı, Amerikan Borsalarına yatırım ve emtia alım satımı yapabiliyorlar.

Paycell üzerinden yatırım ve para transferi işlemleri gerçekleştiren kullanıcılar, tüm kartlarını dijital cüzdanlarıyla kontrol edebiliyorlar. Ayrıca, Paycell'den ya da Turkcell mağazaları ve anlaşmalı üye iş yerlerinden faturalarını hızlıca ödeyen kullanıcılar, faturalarını ödedikçe puan kazanıyorlar.

Bugüne kadar 26 milyondan fazla kez indirilen Paycell uygulaması aracılığıyla 8,5 milyondan fazla alışveriş gerçekleştirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar