Paribu Hub’ın düzenlediği Blokzincir Temelleri Programı’nın kayıtları başladı

Paribu Hub’ın düzenlediği Blokzincir Temelleri Programı’nın kayıtları başladı
Paribu Hub, yeni yılın ilk eğitimi Blokzincir Temelleri Programı’nı başlatıyor. Program, Blokzincir ve Sektörel Uygulamaları Eğitmeni Tolga Uçak’ın anlatımıyla 1 Şubat’ta online ve ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Paribu, Türkiye'deki blokzincir bilinirliğini artırmak ve ekosistemin sürdürülebilir büyümesine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirdiği Paribu Hub’un 2024'ün ilk eğitim programını duyurdu. Blokzincir ve Sektörel Uygulamaları Eğitmeni Tolga Uçak'ın yönetiminde gerçekleşecek olan online eğitim, 1 Şubat 2024 tarihinde ücretsiz olarak sunulacak.

EĞİTİM PROGRAMINA KİMLER KATILABİLİR?

Blokzincir Temelleri Programı için başvurular 26 Ocak'a kadar devam edecek. Program, özellikle üniversite öğrencileri olmak üzere lisans mezunları ve blokzincir teknolojisine ilgi duyan farklı sektörlerden profesyonellerin katılımına açık olacak.

EĞİTİM PROGRAMININ İÇERİĞİ NELERİ KAPSIYOR?

Tolga Uçak'ın rehberliğinde gerçekleşecek olan 3 saatlik online program, katılımcılara blokzincir alanında farkındalık ve temel bilgiler sağlamayı hedefliyor. Programda, "blokzincir işleyişi, temel ilkeleri ve akıllı sözleşmeler", "kripto para nedir?", "kriptoloji nedir?", "kripto paralar nasıl üretilir?", "kripto para ETF'leri nedir ve neden önemlidir?", "blokzincir hangi sektörlerde, ne amaçla kullanılıyor?" gibi başlıklar altında blokzincirin çeşitli yönleri ele alınacak.

Detaylı bilgi ve başvuru için Paribu Hub’ın resmi web sitesi ziyaret edilebilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar