Pakistan’da son 24 saatte 3’üncü patlama: 2 ölü, 6 yaralı

Pakistan’da son 24 saatte 3’üncü patlama: 2 ölü, 6 yaralı
Pakistan’ın Belucistan eyaletindeki iki bombalı saldırıdan sonra Karaçi şehrinde de bombalı bir saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Pakistan’da son 24 saatte 3’üncü bombalı saldırı yapıldı. Belucistan eyaletinde düzenlenen 2 bombalı saldırıdan sonra Karaçi şehrinde de bombalı bir saldırı düzenlendi. Saldırıda, ilk tespitlere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı. Bölgeye çok sayıda polis ve ambulans gönderilirken, saldırıyla alakalı soruşturma başlatıldı.

BELUCİSTAN’DAKİ SALDIRILARDA CAN KAYBI 27’YE YÜKSELDİ

Pakistan’daki genel seçime saatler kala patlamalar artmaya devam ederken, Belucistan eyaletindeki Pişin bölgesinde bulunan siyasi parti seçim ofisi ile Killa Saifullah bölgesindeki Jamiat Ulema-e-Islam-Fazl Partisi’nin seçim ofisi yakınlarında yapıla çifte saldırıda can kaybı yükseldi. Killa Saifullah bölgesindeki saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 10’dan 12’ye yükseldiği ve saldırılardaki toplam can kaybının 27’ye ulaştığı açıklandı. Her iki saldırıda da toplam 80 kişi yaralandı. Belucistan’da ise 3 günlük yas ilan edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar