Özgür Özel kendisine Özgür Efendi’ diyen Erdoğan'a çok sert cevap verdi!

Özgür Özel kendisine Özgür Efendi’ diyen Erdoğan'a çok sert cevap verdi!
CHP Genel Başkanı olan Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi için ‘Özgür efendi’ demesi ile ilgili soruya çok sert bir cevap verdi. İşte detaylar...

CHP Genel Başkanı olan Özgür Özel, Abidin Paşa Köşkü Millî Mücadele Müzesi'nin açılışına gitti. Çankaya Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan açılış töreninden sonra müzede incelemeler yapan Özel, daha sonra gazetecilerin sorularına bazı cevaplar verdi.

77edbf33-4f7f-4264-b324-74d558255aa3-w.jpeg

"ÖZGÜR EFENDİ"

CHP Genel Başkanı olan Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine ‘Özgür efendi’ demesi ile alakalı konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi için ‘Özgür efendi’ dediğinin hatırlatılması üzerine Özgür Özel, şu ifadeleri kullandı:

“Onlardan emekliler müjdeli haber bekliyorlar. Bu kadar düşük bir emekli maaşıyla, bu kadar yoksullukla baş başayken o bana ne lakap takacağını düşünüyor. Düşündü düşündü, ‘Özgür Efendi’ demeyi uygun görmüş. Efendi demek kötü değil. Aylarca düşünüp düşünüp de bana, söyleyebilecek söz olarak ‘efendi’ lakabını bulduysa bu bizim efendiliğimizdendir. Onun seviyesine inmem. Ama o bir şey söyleyecekse, emeklilere bir şey söylesin. Önce şu 10 bin lirayı, asgari ücret seviyesine çıkarsın; 17 bin 2 lira asgari ücret seviyesi en düşük emekli maaşı olsun. Ondan sora kendisine cevap vereceğim.”

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar