Özel teşekkür ziyaretlerine devam ediyor! Sıradaki 4 il belli oldu

Özel teşekkür ziyaretlerine devam ediyor! Sıradaki 4 il belli oldu
CHP liderı Özgür Özel, yerel seçimlerden başarıyla ayrılan belediye başkanlarını ziyaret etmeye hazırlanıyor. Özel'in önümüzdeki günlerde gideceği 4 il belli oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerin sonuçlarının ardından partisinin kazandığı belediyelere teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Özel'in bu kapsamdaki yeni programı belli oldu.

9 Mayıs Perşembe günü Afyonkarahisar ve Eskişehir'i ziyaret edecek olan Özel, teşekkür ziyaretlerine Afyonkarahisar'dan başlayacak. Özel'in ziyaret programı, yarın saat 11.00'de Afyonkarahisar'da başlayacak. İlk durağı CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı olacak. Ardından saat 12.00'de Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunacak.

Afyonkarahisar'dan sonra Eskişehir'e geçecek olan Özel, burada da bir dizi ziyaret gerçekleştirecek. Saat 14.00'te CHP Eskişehir İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek olan Özel, daha sonra saat 15.00'te Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi, saat 16.00'da Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u ve saat 17.00'de Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı makamlarında ziyaret edecek.

DAHA SONRA KÜTAHYA VE UŞAK

Özel'in 10 Mayıs Cuma günü programı ise Kütahya'da başlayacak. Burada da il başkanlığı ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Eyüp Kahveci'yi tebrik etmek üzere belediye binasına gidecek olan Özel, ardından Uşak'a geçecek. Saat 15.00'te CHP Uşak İl Başkanlığı'nı, saat 16.00'da ise Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ı ziyaret edecek.

Özel'in 11, 12 ve 13 Mayıs tarihlerinde ise Manisa'da olması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar