Özcan Deniz'den eski eşi Feyza Aktan'a zehir zemberek sözler

Özcan Deniz'den eski eşi Feyza Aktan'a zehir zemberek sözler
2018 yılında Feyza Aktan ile nikah masasına oturan Özcan Deniz, oldukça gerilimli bir boşanma sürecinden geçti. Kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanan Aktan'a Deniz'den göndermeler gelmeye devam ediyor. Sosyal medyadan oğlu Kuzey ile paylaştığı "Mutluluk entelektüel bir seçimdir. Herkes bunu başaramaz... Senin 4 yaşında kavradığın şeyi, bir ömür kavrayamayan cahillerle dolu" diyen Özcan Deniz'e Aktan'dan henüz bir açıklama gelmedi.

2018''de daha nikah masasına oturmadan oğulları Kuzey''i bekleyen çiftin mutluluğu kısa sürdü. Olaylı bir şekilde boşanan Deniz ve Aktan, hem şiddet davasıyla hem de velayet davasıyla karşı karşıya geldi. Olaylar yavaş yavaş duruluyor derken Özcan Deniz''in bu göndermeli paylaşımı tartışmanın ateşini tekrardan harladı.

Haberler: Özcan Deniz''in eski eşi Feyza Aktan iddialara yanıt verdi! -  Magazin Haberleri - Milliyet

Şiddet davasından beraat eden Deniz, daha sonra oğlunun velayetini alabilmek için soluğu mahkemede almıştı. Çocuğun anne Feyza Aktan''da kalmasının devamına karar veren mahkeme, Özcan Deniz''in görüşme günlerinin ise artırılmasına hükmetmişti.

Özcan Deniz ile olaylı bir şekilde boşanan Feyza Aktan şimdi de kaynıyla  davlık oldu

ÖZCAN DENİZ''DEN OĞLUNA NASİHATLER:

Bugün sen karpuzunu yiyip, kendi kendine şarkı söylerken, suratımda aptal aşık bir gülümsemeyle seni izlerken yakaladın beni. Sonra ''Baba bana mutluluk yakışıyor mu?'' diye sordun. ''Baba kurban, mutluluk herkese yakışır. Hele çocuklara çok yakışır. En çok da sana oğlum.'' yanıtını verdim. O da bana ''Sana da baba.'' dedi. Sonra dünyanın en güzel gözleriyle hınzır bir bakış atarak yemeye devam ettin.

Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan''ı darp ettiği iddiasıyla hakim karşısına  çıktı! Mahkemede şok iddialar...

"MUTLULUK ENTELLEKTÜEL BİR SEÇİMDİR"

Hayatımın en güzel, alt metinlerle dolu sohbetini yaptık seninle. Üstüne kitaplar yazılacak kadar dolu bir andı. Evet oğlum, mutluluk entelektüel bir şecimdir. Herkes bunu başaramaz. Senin 4 yaşında kavradığın şeyi, bir ömür kavrayamayan cahillerle dolu

Feyza Aktan Deniz ile evlenen Özcan Deniz oğlu Kuzey ile fotoğrafını  paylaştı - Magazin haberleri

"CANIM OĞLUM..."

Baban zaman zaman mutluluk düşmanlarına bu fırsatı bilerek ve de bilmeyerek verdi. Tabii ki artık bu ''fırsat'' kimseye bir daha verilmeyecek! Sen sakın bu hataya düşme. Evet oğlum ikimize de çok yakışıyor. Seni çok seviyorum canım oğlum. Mutluluğumuza...

Özcan Deniz''in eski eşi Feyza Aktan ve oğlu Kuzey tatile çıktı... Böyle  görüntülendi

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar