Osmaniye’de yılan sokan 60 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

Osmaniye’de yılan sokan 60 yaşındaki kadın hayatını kaybetti
Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 60 yaşındaki Cennet İnci hayvan otlattığı sırada yılan sokması sonucu hayatını kaybetti.

Gümüş köyünde yaşayan Cennet İnci, ineklerini otlatırken yılan tarafından sokuldu. Kendi imkanlarıyla ana yola çıkarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi ve hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cenazesi otopsinin ardından köyüne götürülerek toprağa verildi. Öte yandan, Cennet İnci'nin oğlu da aynı bölgede yılan saldırısına uğramış ve bir aylık tedavinin ardından sağlığına kavuşmuştu.

aw193602-01.jpg

Köy Muhtarı Ramazan Yakut, yaşananları şu sözlerle anlattı: "İneklerini otlatmaya giden kadın, yılan tarafından sokuldu. Yoldan geçen bir vatandaşın yardımıyla hastaneye yetiştirilmeye çalışıldı ancak maalesef kurtarılamadı. Bu kadının oğlu da daha önce aynı bölgede yılan tarafından sokulmuştu ama sağlıkla kurtulmuştu."

aw193602-04.jpg

Yılan sokmalarının köylerinde nadir görüldüğünü belirten Selver İnce ise, "Annemi de daha önce yılan sokmuştu ama şükürler olsun ki sağlıkla atlatmıştı. Bu kadının oğlu da aynı yerde yılan tarafından sokulmuş ama kurtulmuştu. Bu zamana kadar yılan sokması olayı köyde 3 defa yaşandı, başka bir vaka ise olmadı" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar