Ordu’da uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Ordu’da uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı
Ordu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Ordu'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ünye ilçesinde şüphelendikleri bir otomobilin sürücüsüne dur ihtarında bulunuldu.

Bu ihtara uymayan şahıslarla bir süre devam eden kovalamacanın ardından araç durduruldu. Yapılan aramada, otomobilde 7 kilo 227 gram uyuşturucu elde edilebilen kimyasal hammaddesi ile 20 gram uyuşturucu madde bulundu. Olayla ilgili olarak S.K. (43), B.B.B. (24) ve M.A. (26) isimli üç şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Ünye Adliyesi’ne sevk edilen şüphelilerden S.K. uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanırken, diğer şahıslar ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Operasyonda ele geçirilen uyuşturucu maddenin, toplamda 7 kilo 247 gram olduğu ve kimyasal hammaddesiyle birlikte incelenmek üzere uzmanlara teslim edildiği belirtildi. Operasyonun, uyuşturucu madde ticareti ve dağıtımıyla mücadele kapsamında gerçekleştirildiği ve bu tür faaliyetlere karşı kararlı bir şekilde devam edileceği ifade edildi.

Ordu’da uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar