Önce sarmaş dolaş görüntüleri sızmıştı! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir bu sefer de dudak dudağa görüntülendi

Önce sarmaş dolaş görüntüleri sızmıştı! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir bu sefer de dudak dudağa görüntülendi
Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in aşk hayatındaki iniş çıkışlar magazin gündemine damgasını vurmaya devam ediyor. İkilinin geçtiğimiz aylarda ayrıldığı iddia edilmiş, ancak son günlerde ortaya çıkan görüntüler, çiftin tekrar bir araya geldiği iddia edildi.

Ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı "Yalı Çapkını" dizisindeki romantik sahneler, gerçek hayata da sıçramıştı. Dizinin setinde başlayan yakın dostlukları, zamanla aşka dönüşmüş, ancak bir süre sonra ayrılık haberiyle sarsılmıştı. Ancak son günlerde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in tekrar bir araya geldiği ileri sürüldü.

gmhng-gv-anqa.webp

Gece yarısı apartmanına giren Mert Ramazan Demir'in, Saraçoğlu ile birlikte geçirdiği belirtilen bir gecenin ardından ikilinin sete birlikte gitmeleri, ilişkilerini tekrar başlattığına dair şüpheleri güçlendirdi.

Görüntülerde ikilinin bir konserde sarmaş dolaş eğlenirken görüntülendiği öne sürüldü. Aşk iddialarını daha da güçlendiren bir video ise çiftin öpüştüğü iddialarıyla gündeme geldi.

yjgmhbv-swwd.webp

Ancak bu gelişmelerle ilgili her iki taraf da net bir açıklama yapmaktan kaçındı. Mert Ramazan Demir, "İlişki yok, yazılır öyle şeyler, normal. Hayatımda kimse yok" derken, Afra Saraçoğlu ise basın mensuplarına, "Çalışıyorum, hayatım setlerde geçiyor. Hayatımda kimse yok. Çok mutluyum. Olmasına gerek var mı? Kendimle çok mutluyum ve huzurluyum" açıklamasını yapmıştı.

ughnvb-f-tirn.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar