Önce katil sonra erkek çıkmıştı! Dadı Meryem'in son görüntüleri ortalığı karıştırdı

Önce katil sonra erkek çıkmıştı! Dadı Meryem'in son görüntüleri ortalığı karıştırdı
ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programında Meryem adlı çocuk bakıcısının, 8 yaşındaki Hasret Karakoç’u öldürmekten 9 yıl cezaevinde kaldığı ortaya çıkmıştı. Cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştiren Dadı Meryem'in TikTok'taki videosu sosyal medyada büyük tartışma yarattı.

Eşini 15 kez aldattığı iddia edilen Mehmet Altun, uzun süredir ayrı olduğu 6 yıllık eşiyle barışmak istediğini Esra Erol'un programında dile getirmişti. Rabia Altun, eşinin son olarak çocuk bakıcısı olan 'Meryem Fariz' ile ilişkisi olduğunu ve bu durumu yakaladığını söylemişti.

9 YIL CEZAEVİNDE YATMIŞTI

Esra Erol programında, çocuk bakıcısı Meryem'in çocuk katili olduğunu ve 9 yıl cezaevinde kaldığını ortaya çıkarmıştı. Dahası, Meryem'in cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirerek kadın olduğu bilgisi de kamuoyuyla paylaşılmıştı.

mehmet1.webp

“2 HAFTALIK HAMİLEYİM ÇOCUĞUMA BABA ARIYORUM”

Dadı Meryem'in TikTok videosu sosyal medyayı karıştırdı. Meryem, çektiği videoda "2 haftalık hamileyim, çocuğuma baba arıyorum, adam gibi adam" notunu düştü. Bu video, büyük bir tartışma konusu haline geldi.

tiktok1.webp

NE OLMUŞTU?

Mehmet Altun, eşi Rabia Altun ile barışmak amacıyla Esra Erol'un programına katılmıştı. Programda, Altun'un Dadı Meryem'le olan ilişkisi gün yüzüne çıkmıştı.

0x0-1712246337407.webp

HASRET KARAKOÇU DİRİ DİRİ GÖMDÜĞÜ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Dadı Meryem'in geçmişte işlediği bir cinayetin ortaya çıkmasıyla şok edici bir durum yaşanmıştı. Esra Erol'un sorularıyla ortaya çıkan gerçek, Meryem'in 8 yaşındaki bir kız çocuğunu öldürdüğü ve bu suçtan 9 yıl hapis cezası aldığıydı.

ii.jpg

TRANS KADIN OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI

Meryem'in cezaevindeyken cinsiyet kimliğiyle ilgili bir farkındalık yaşadığı ve çıktıktan sonra trans kadın olduğunu açıkladığı ortaya çıkmıştı.

0x0-1712246335852.webp

GERÇEK MESLEĞİ ŞAŞIRTMIŞTI

Dadı Meryem'in aslında masözlük yaptığı ve çocuk bakımı işini yanlışlıkla seçtiği ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar