Okan Kurt'tan Demet Akalın'a sürpriz doğum günü partisi! Sonel Erkal performansıyla eğlendirdi

Okan Kurt'tan Demet Akalın'a sürpriz doğum günü partisi! Sonel Erkal performansıyla eğlendirdi
Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın yeni yaşını kutlamak için hayat arkadaşı Okan Kurt, İstanbul'un en ünlü mekanlarında sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 52. yaşını kutladı ve önceki gece Etiler'deki özel bir mekanda dostlarıyla bir araya geldi. O anları İnci Taneleriyle duyuran Erkal Sonel sosyal medya hesabından paylaştı.

ppo.jpg

Partinin organizasyonunda büyük rol oynayan Okan Kurt, mekanı tamamen Demet Akalın için kapattı ve unutulmaz bir gece yaşanmasını sağladı. Kutlamaya katılan 40 kişilik davetli grubu arasında, ünlü popçu Erkal Sonel sahne aldı.

okio.jpg

Kutlamanın en heyecan verici anlarından biri, Erkal Sonel'in 'İnci Taneleri' dizisinde seslendirdiği 'Dilber' şarkısıyla sahneye çıkması oldu.

Akalın ve Kurt, romantik dansların ve eğlenceli anların ardından Acun Ilıcalı ve Feraye Tanyolaç ile birlikte pastalarını kesti. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Erkal Sonel'in şarkıları eşliğinde bol bol dans etti.

6t6.jpg

DEMET AKALIN KİMDİR

Türk pop müziğinin tanınmış isimlerinden Demet Akalın, müzik kariyerindeki başarıları ve renkli kişiliği ile dikkat çeken bir sanatçı. Gölcük'te doğup büyüyen Akalın, hayalini kurduğu şarkıcılık kariyerine adım atmadan önce mankenlik eğitimi aldı. 1990 yılında katıldığı Miss Globe yarışmasında Türkiye ikincisi seçilerek adını duyurdu. Mankenlik kariyerine profesyonel olarak başladı.

Mankenlik kariyerinin yanı sıra gazinolarda sahne almaya başlayan Akalın, müzik tutkusuyla da ilgilendi. 1996 yılında ilk stüdyo albümü "Sebebim"i piyasaya sürdü. Ardından 2003 yılında Ersay Üner ile başlayan işbirliğiyle "Unuttum" albümünü çıkardı. O albümüyle büyük bir çıkış yakaladı. "Banane" ve "Kusursuz 19" gibi albümleriyle listelerde üst sıralara yükseldi ve birçok ödül kazandı.

Demet Akalın, kariyeri boyunca "Afedersin", "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor", "Tatil", "Mucize", "Bebek" ve "Toz Pembe" gibi hit şarkılarla büyük başarı elde etti. 2010'lu yıllarda da Pırlanta ve Ateş gibi albümleriyle Türk pop müziğinde önemli bir yer edidi. "Evli, Mutlu, Çocuklu", "Tecrübe", "Çanta", "Olacak Olacak", "Sabıka", "Türkan", "İlahi Adalet", "Ders Olsun", "Hayalet" ve "Nazar" gibi şarkıları da listelerde büyük başarı gösterdi.

Sanatçı, müzik kariyerinin yanı sıra magazinsel kişiliğiyle de sık sık gündeme geldi ve Hande Yener ile olan tartışmalarıyla uzun yıllar konuşuldu. Evlilikleri ve aile hayatı da medyanın ilgisini çekti. Bugüne kadar birçok ödül kazanan Demet Akalın, Türk pop müziğinin önemli isimlerinden biri olarak kabul edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar