O Ses Türkiye Yılbaşı Özel görüntüleri ortaya çıktı! Gözler o ünlüyü aradı

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel görüntüleri ortaya çıktı! Gözler o ünlüyü aradı
TV8 ekranlarında bu yıl bir kez daha gerçekleşecek olan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı için heyecan dorukta. Programa dair ilk görüntüler ortaya çıkarken, jürideki değişiklik dikkat çekti.

ACUN’UN YERİNE BEYAZ SUNACAK

Her yıl olduğu gibi renkli görüntülere sahne olan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının katılımcıları ve jürisi merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz günlerde açıklanan bilgilere göre, bu özel programda Beyaz Show'u yapma kararından vazgeçen Beyaz, sürpriz bir kararla Acun Ilıcalı'nın yerine geçerek yarışmayı sunacak. Acun Ilıcalı ise Beyaz'ın yerine jüri koltuğunda yer alacak.

o-ses-turkiye-yilbasi-ozel-programi-renkli-karelerle-basladi-301523big.jpg

Jürideki diğer isimler ise Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş olarak belirlendi. Bu yeni jüri kadrosuyla birlikte programın dinamik ve eğlenceli bir atmosferde geçmesi bekleniyor.

o-ses-turkiye-yilbasi-ozel-programindan-ilk-16671122-9926-amp.webp

"HADİSE'SİZ YILBAŞI OLMAZ"

İlk görüntülerde dikkat çeken bir detay ise Murat Boz ve Ebru Gündeş'in samimi bir şekilde dans etmeleri oldu. Programın atmosferine renk katan bu anlar, izleyicilerin heyecanını da artırdı. Ancak, görüntülerde Hadise'nin olmaması, sosyal medyada çeşitli yorumlara neden oldu. "Hadise'siz yılbaşı olmaz", "Acun hiç olmuş mu oraya", "Hadise'siz O Ses düşünemiyorum" gibi yorumlar sosyal yapıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar