Nurgül Yeşilçay'ın enflasyon paylaşımı gündem oldu! Binlerce beğeni aldı

Nurgül Yeşilçay'ın enflasyon paylaşımı gündem oldu! Binlerce beğeni aldı
Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın Instagram hesabından yaptığı cheesecake paylaşımı gündem oldu. Yeşilçay, videoya "Enflasyon verileri açıklandı" notunu düştü.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, son zamanlarda sıkça gündeme gelen enflasyon konusuna dikkat çekmek için ilginç bir yöntem kullandı. Sosyal medya hesabı üzerinden sık sık paylaşımlar yapan Yeşilçay, bu sefer cheesecake tarifi verirken yaptığı paylaşımla gündem oldu.

640xauto-001.webp

Yeşilçay'ın en son paylaşımı, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon verilerinin ardından geldi. Verilere göre enflasyon, aylık bazda yüzde 3.16, yıllık bazda ise yüzde 68.50 artış göstererek rekor seviyeye ulaştı. Bu durum sosyal medyada birçok tepkiye neden olurken, Yeşilçay konuya ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

t-mr0t.webp

Instagram hesabından bir video paylaşan Yeşilçay, cheesecake tarifi verirken kullandığı malzeme miktarlarının azlığıyla dikkat çekti. Videonun altına ise "Enflasyon verileri açıklandı" notunu düşerek enflasyona olan tepkisini dile getirdi.

Yeşilçay’ın paylaşımına çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar