Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne sözleşmeli personel alınacak

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne sözleşmeli personel alınacak
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne sözleşmeli personel alınacak.

İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilanla duyurulan 11 sözleşmeli bilişim personeli alım süreci başlıyor.

Başvurular, 28 Şubat ile 5 Mart tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

Başvuru sonrasında genel ve özel şartları sağlayan adaylar arasında yapılacak değerlendirme, KPSS puanının yüzde 70'i ve yabancı dil puanının yüzde 30'u esas alınarak sıralama yapılacak.

KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayların KPSS puanı, otomatik olarak 70 olarak dikkate alınacak. Yabancı dil puanına ilişkin belge ibraz etmeyen adayların puanı ise sıfır olarak değerlendirilecek.

Sıralama sonucunda en yüksek puanlı adaylardan başlanarak her bir ünvan için en fazla 10 katı aday, yazılı sınav için çağrılacak. Yazılı sınav, 27 Mart tarihinde gerçekleştirilecek. Ardından, başarılı olan adaylar sözlü sınava katılmaya hak kazanacak ve sözlü sınav 17-19 Nisan tarihlerinde Ankara'da yapılacak.

Yazılı ve sözlü sınav sonuçları, www.icisleri.gov.tr ile www.nvi.gov.tr adreslerinden ilan edilecek. Bu süreç, nitelikli bilişim personeli alımı için adayların başvuru yapabileceği önemli bir fırsat sunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar