Netflix'ten Stranger Things'in 5. sezonu hakkında açıklama geldi

Netflix'ten Stranger Things'in 5. sezonu hakkında açıklama geldi
Dünyaca ünlü dijital yayın platformu Netflix'in en popüler yapımlarından biri olan Stranger Things’in 5. ve final sezonu hakkında yeni görsel ve gelişmeler açıklandı.

Milyonlarca kullanıcısı olan Netflix, en popüler yapımlarından biri olan Stranger Things'in final sezonu hakkında yeni bir açıklama yaptı. 5. sezon ile birlikte final yapacak olan dizinin çekimlerinin başladığı açıklandı.

Duffer kardeşler tarafından yazılan ve yönetilen Stranger Things'in ilk sezonu Temmuz 2016'da yayınlanmıştı. Yayınlanmasının ardından platformun amiral gemisi dizilerinden biri olan Netflix'in toplamda 4 sezonu yayınlandı. Dizinin dördüncü sezonu 140,7 milyon saatlik izlenme ile bir başarıya imza atmıştı.

1980'ler yılında geçen ve Eggo Waffle, New Coke gibi o dönemin popüler kültür ürünleri ile harmanlanmış yapımın Emmy ve Screen Actors Guild ödülü bulunuyor. Toplamda dünya çapında 70'ten fazla ödül kazanan yapım son sezonu ile izleyenlerin karşısına çıkacak.

netflix-stranger-things.jpg

STRANGER THİNGS'İN YAN DİZİSİ GELİYOR

Stranger Things'in final yapması ile birlikte platform evreni devam ettirmek için bir yan dizi üzerinde de çalıştığını açıkladı. Henüz adı açıklanmayan yan dizinin animasyon olacağı belirtildi.

NETFLİX'İ BEKLEYEN BÜYÜK TEHLİKE

Netflix son yıllarda çıkardığı yapımlar ile istediği başarıyı elde edemiyor. Özellikle Amazon, HBO ve Disney gibi büyük firmaların da dijital yayın platformu sektörüne giriş yapması ile birlikte Netflix için işler iyi gitmiyor. Netflix'in ana kolonlarından olan Stranger Things gibi yapımların bitmesi ile birlikte de platformun nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar