Netflix abone ücreti ne kadar oldu? Netflix'e ne kadar zam geldi?

Netflix abone ücreti ne kadar oldu? Netflix'e ne kadar zam geldi?
Dünyanın en popüler dizi film izleme platformu Netflix abonelik ücretlerine zam yaptı. Birçok kullanıcı yapılan zammın ardından fiyatların ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki Netflix abone ücreti ne kadar oldu? Netflix'e ne kadar zam geldi?

Dijital video yayın platformu Netflix, Türkiye'deki kur nedeniyle abonelik ücretlerine zam yaptı. Yapılan zammın ardından yüzbinlerce kullanıcı Netflix'in yeni abonelik fiyatlarını internette araştırmaya başladı. Peki Netflix abone ücreti ne kadar oldu? Netflix'e ne kadar zam geldi?

NETFLİX ABONE ÜCRETİ NE KADAR?

Netflix Türkiye, eylül ayında yapılan son zammın ardından yeni bir zam daha gerçekleştirdi. Kullanıcılar, bu zamla birlikte Netflix abonelik ücretlerinde ne gibi değişiklikler olduğunu merak ediyor. İşte güncellenen Netflix abonelik ücretleri:

  • Temel Paket: 99 TL → 119 TL
  • Standart Paket: 149 TL → 176 TL
  • Özel Paket: 199 TL → 229 TL

Temel paketin fiyatı 20 TL, standart paketin fiyatı 27 TL, özel paketin fiyatı ise 30 TL artırılarak güncellendi.

NETFLİX'E NASIL ÜYE OLUNUR?

Netflix üyeliği almak isteyen kullanıcılar, resmi internet sitesinde yer alan "Üye Ol" seçeneğine tıklayarak işlemi başlatabilirler. Bu aşamada tercih edilen paket belirlendikten sonra kişisel bilgilerin ve ödeme bilgilerinin girilmesiyle üyelik tamamlanmış olacaktır.

Yeni fiyatlarla birlikte Netflix, Türkiye'deki abonelerine sunduğu içerikler için güncellenmiş abonelik ücretlerini uygulamaya koymuştur.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar