Neslihan Doğrusöz kimdir? Neslihan Doğrusöz kaç yaşında, nereli? Doruk Doğrusöz kimdir?

Neslihan Doğrusöz kimdir? Neslihan Doğrusöz kaç yaşında, nereli? Doruk Doğrusöz kimdir?
İşte Benim Stilim yarışması ile ünlenen Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirmesi ile daha önceden gündeme gelmişti. Yeni adı Doruk Doğrusöz olan ünlü isim şimdi ise yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Peki Neslihan Doğrusöz kimdir? Neslihan Doğrusöz kaç yaşında, nereli? Doruk Doğrusöz kimdir?

Hülya Avşar'ın YouTube programına katılması ile gündeme gelen Neslihan Doğrusöz insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Neslihan Doğrusöz'ün hayatını araştırıyor. Peki Neslihan Doğrusöz kimdir? Neslihan Doğrusöz kaç yaşında, nereli? Doruk Doğrusöz kimdir?

NESLİHAN DOĞRUSÖZ KİMDİR?

İşte Benim Stilim yarışmasının 7'inci sezonunda yer alan Neslihan Doğrusöz programda adından sıkça söz ettirmişti. Neslihan Doğrusöz 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. Moda dünyasındaki ilginç tarzı, dövmeleri ve cesur açıklamalarıyla dikkat çekmiştir. Moda sektöründe Marie Claire, Elle ve Vogue gibi önemli dergilerde yer yer almıştır. Neslihan Doğrusöz, günümüzde reklam çekimlerinde styling danışmanlığı yaparak kariyerine devam etmektedir.

Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirme ameliyatı olarak Doruk Doğrusöz adını almıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar