Necati Alsancak'tan Erdoğan'a Keskin tepkisi!

Necati Alsancak'tan Erdoğan'a Keskin tepkisi!
YSK tarafından seçimin yenilenmesi kararının verildiği Kırıkkale Keskin’de İYİ Parti adayı Necati Alsancak Yeniçağ’a açıklamalarda bulundu. 

Alsancak, yeniden seçim sürecini anlatırken, AKP adayına da tepki gösterdi.

Yeniçağ’dan Fatih Ergin’in haberine göre, Yerel seçimde Kırıkkale’nin Keskin ilçesini İYİ Parti adayı Necati Alsancak kazanmıştı. Belediye Başkanlığı görevine başlayan Alsancak’ın mazbatası, YSK’nın AKP’nin itirazını kabul ederek seçimi yenileme kararını vermesinin ardından iptal edilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Keskin’i ziyaret etmiş ve iftar programında Keskin halkı ile bir araya gelmişti.

Yeniçağ’a açıklamalarda bulunan İYİ Parti adayı Necati Alsancak, “seçim çalışmalarının yoğun bir tempoda gittiğini belirterek, Genel başkanımızın gelmesi bize çok güzel moral verdi. Genel başkanının İftar yemeğine binlerce vatandaşımız katıldı. Halkın teveccühü çok iyi. Sandıklara hâkim durumdayız. Güvendiğimiz, inandığımız tecrübeli arkadaşlarımız sandık kurullarında olacak. Başka entrikalar olmadığı sürece sanıklardan dolayı bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum” dedi. Alsancak, seçmenlere bakı yapıldığını belirterek, “Söylenen o ki, AKP Kırıkkale milletvekili aracığıyla sayın Cumhurbaşkanı Keskin’e vaatlerde bulunmuş. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Keskin’in alt yapı sorunlarını çözeceklermiş. Doğalgaz meselesini halledeceklermiş. Su sorunlarını halledeceklermiş. 17 senedir niye yapmamışlar da şimdi yapıyorlar? Keskin Belediyesi yıllardır AKP’deyken niye yapılmadı bunlar? Şimdi seçime giderken mi yapılacak?” dedi.

“AKP ADAYI YAPMADIKLARINI YAPTIM DİYOR”

AKP adayının bir TV kanalına yaptığı açıklamalara da tepki gösteren Alsancak, “AKP adayı bir TV kanalına açıklamalarda bulundu. Belediyenin elektrik borcunu ödedim dedi. Sen belediye başkanlığını bırakalı bir buçuk – iki ay olmuş. Belediyenin iki küsür milyar elektrik borcu var. Bir gömü mü buldu da bunu ödedi? Bu borç ödenmedi. Zaten belediyeyi şu an vali yardımcısı yönetiyor. Sadece algı yaratmaya çalışıyor. Keskin esnafına toplamda beş buçuk trilyon borcu var. Ne zaman ödemiş esnafa bu borcu? Ya da hangi esnafa ödemiş? Bir tane örnek versin. Ödediklerinin belgesini göstersin. Hiç yapmadığı şeyleri yapmış gibi anlatıyor. Dünya kadar esnafa borç var, hiç ödenememiş. Yaptığı yatırımlardan bahsediyormuş. Nerede o yatırımlar? Bol keseden atıyor. “ dedi.

“KESKİN'İ MODERN BİR HALE GETİRECEĞİZ”

Alsancak sözlerini şöyle sürdürdü;

“Bir algı yönetimiyle ödenmemiş borçları ödenmiş gibi göstererek kendine oy toplamaya çalışıyor. Kendine oy veren insanların evinin önüne kadar parke taşı yapmış, onun dışında yok. Parke taşı da kendi imalatı değil. Vatandaşın yolu yapılmamış, çöpü alınmamış. Halen parke taşı yapılmamış mahalleler var. Kanalizasyon yok. AKP adayı beş yıldır görevde olduğu halde yapmadığı şeyleri, şimdi yapacağım diyor. Su zaten, Keskin’in en büyük sorunlarından biri. Kot farkı nedeniyle su sorunu yaşandığını belirtiyor. Kot farkı olsa İller Bankası bu işi çözer. İhale yapılana kadar sen kot farkının olduğunun farkına varmadın mı? İlçemizde yeşil alan hiç yok, mesire alanlarını AKP adayı kapattı. Bunu da kendisi ifade etti. Allah nasip edersen biz göreve geldiğimiz zaman AKP döneminden kapatılan yerleri yeniden açacağız. Kullanılabilir hale getireceğiz ve Keskin’i daha güzel, modern bir hale getireceğiz. Yeşil alanları oluşturacağız, aile çay bahçelerini oluşturacağız. El ele gönül gönüle birlikte hareket edeceğiz. İnsanları kutuplaştırmayacağız. İnsanımızı bölmeyeceğiz. Bir yürek oluşturacağız. İlçeyi halkla birlikte yöneteceğiz.” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar