Mustafa Cengiz’den ikinci zafer

Mustafa Cengiz’den ikinci zafer
Galatasaray’da başkan yeniden Mustafa Cengiz... Sarı-kırmızılıların dün 101. dönem yönetiminin ve 38. başkanının belirlendiği seçimde zafere 3 ay önce göreve getirilen başkan Mustafa Cengiz yeniden ulaştı.

Mustafa Cengiz’den ikinci zafer

Yusuf POLAT / Günboyu

8 bin 181 kişinin oy verme hakkına sahip olduğu genel kurulda 4803 kişi 20 sandıkta oy kullandı. Kongrede adaylardan Mustafa Cengiz 9, Dursun Özbek 3, Ozan Korkut 10, Ali Fatinoğlu ise 14 numaralı saldıkta oylarını verdi. Oy verme işlemi saat 10.00’da başladı ve 15.00’e kadar devam etti.

Daha sonra oy sayımına geçildi. Mustafa Cengiz ilk sandıktan itibaren öne geçti ve her sandık açılışında arayı açmaya başladı.

10. sandık açıldığında farkın artması üzerine başkan adaylarından Dursun Özbek, Ozan Korkut ve Ali Fatinoğlu Galatasaray Lisesi’nden ayrıldı.

16. sandığın açılmasından önce tarihi farka ulaşarak başkanlığı garantileyen Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı kulübün 3 yıl daha başında olmaya hak kazandı.

Başkanlığa seçilen Cengiz, 20 sandıkta kullanılan 4 bin 803 oyun 2525 alırken, Dursun Özbek 1361, Ozan Korkut 659, Ali Fatinoğlu ise 207 oy aldı.

Mustafa Cengiz, başkanlığa seçilmesinin ardından kendisine gelen tebrikleri kabul etti. Başkan Mustafa Cengiz’in listesinde şu isimler bulunuyor: Abdürrahim Albayrak, Yusuf Günay, Murat Ece, Kaan Kançal, Mahmut Recevik, Okan Böke, Dilek Kutlu, Dorukhan Acar, Ömer Cansever, Emre Erdoğan. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar