MÜSİAD'ı ziyaret eden Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken 'işbirliği' mesajı

MÜSİAD'ı ziyaret eden Ekrem İmamoğlu'ndan  dikkat çeken 'işbirliği' mesajı
MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı’yı ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Tek başına hiçbir kurum, hiçbir kişi, hiçbir oluşum çok fazla bilgiye sahip olduğunu iddia edemez” diyerek işbirliği mesajını paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, iş dünyasıyla yakın temaslarını sürdürüyor. Son ziyaretini Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı'ya gerçekleştiren İmamoğlu, buluşmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

24ab3820-4be2-4c58-9d41-f5386f9b645f-w.jpg

İmamoğlu, MÜSİAD'ın İstanbul ve Türkiye iş dünyası için kritik bir kuruluş olduğunu belirterek, şunları dile getirdi: "Önceden de ziyaret etme arzumuz vardı, ancak o zaman uygun bir diyalog kuramamıştık. Bugün, Sayın Başkan'ın nazik daveti ve ziyaretiyle, bu buluşmanın ne kadar değerli olduğunu anlıyorum. Kendisine ve yönetimine bugünkü misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak, iş dünyasıyla en yüksek düzeyde iş birliğinin İstanbul için kıymetli olduğunu biliyoruz. Bugünkü görüşmemizde, İBB'nin şu ana kadar yaptıklarını ve gelecek beş yıl için olası iş birliklerini paylaştık. İstanbul'un başarısı için tüm düşüncelerin, kurumların ve sektörlerin iş birliği yapması gerektiğine inanıyoruz. MÜSİAD'ın da bu konuda zengin bir bilgi kaynağı olduğunu biliyoruz. Umuyorum ki, gelecekte bu iş birliğini daha da güçlendireceğiz."

acb370b0-68ec-432a-94d3-660d7841fabf-w.jpg

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı ise İmamoğlu'nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek şunları söyledi: "Bugün, İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve Bakırköy Belediye Başkan adayı Ayşegül Hanım kurumumuzu ziyaret ettiler. Bu nazik ziyaretleriyle bize onur verdiler. İstanbul'da yapılacak çalışmaları özellikle deprem hazırlığı noktasında görüştük. İlerleyen zamanlarda MÜSİAD ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak birçok alanda iş birliği yapmayı umuyoruz. Sayın Başkan'a ve ekibine ziyaretleri için tekrar teşekkür ediyorum."

fba1194c-ee7a-499e-91df-682679efd25e-w.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar