Murat Kurum'dan MHP'ye jest: Yaptığı hareketle salonda alkış tufanı koptu

Murat Kurum'dan MHP'ye jest: Yaptığı hareketle salonda alkış tufanı koptu
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum’un katıldığı programda salonda bozkurt işareti yaparak yürüdüğü anlar gündem oldu.

İstanbul’un kültür ve sanat merkezlerinden biri olan Beyoğlu Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Kamu-Sen’in sahur programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, önemli açıklamalarda bulundu.

Kurum'un programdaki konuşması ve salondakileri bozkurt işaretiyle selamlaması, Milliyetçi Hareket Partisi'nin İstanbul İl Başkanlığı tarafından sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Kurum'un programdaki sözleri dikkat çekti.

Programda katılımcılara hitap eden Murat Kurum, AKP olarak her zaman çalışanın ve emekçinin yanında olduklarını vurguladı. 1 Nisan'dan sonra da belediyede aynı hassasiyetle hareket edeceklerini belirten Kurum, MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş ve Büyük Birlik Partisi'nin kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu'na da atıfta bulundu.

DİKKAT ÇEKEN TÜRKEŞ VURGUSU

Kurum'un konuşmasında özellikle vurguladığı noktalardan biri, İstanbul'un tarihi ve kültürel önemiydi. "İstanbul Peygamber Efendimizin müjdesi, şanlı komutanların, şairlerin ve dava adamlarının hayallerini süsleyen şehir" diyerek İstanbul'u övgüyle anlatan Kurum, şehrin geçmişine vurgu yaparak, Sultan Fatih'in emaneti olduğunu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayal ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarma hedeflerinde bu şehrin önemli bir rol oynadığını ifade etti.

Ayrıca Kurum, Başbuğ Alparslan Türkeş'in ve şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun İstanbul'a olan önemine de değindi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar