Murat Kurum’dan İmamoğlu’na: Liderini arkasından hançerlemeye devam et

Murat Kurum’dan İmamoğlu’na: Liderini arkasından hançerlemeye devam et
Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Kılıçdaroğlu göndermesi yaptı.

Seçim hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden AKP’nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Eyüpsultan Kültür Merkezi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

kjhj.jpg

“BU ÜLKENİN HER BİR KARIŞINA AŞIĞIZ”

Doğu ve Güneydoğu Anadolu İstişare Toplantısı'nda konuşan Kurum’un konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

Biz iz bıraktık, izin yapmadık. Gittiğimiz her yerde iz bıraktık. Çünkü biz bu ülkenin her bir karışına aşığız, sevdalıyız. Biz, bu milletin her bir ferdine sevdalıyız. Bizim gecemiz gündüzümüz hep milletimiz oldu. Ne diyor Erzurumlu kardeşlerimiz, 'Dert insanı mert eder'. Evet, bizi bu yola düşüren, bizi bu yola sevk eden derttir.

bg.jpg

Kurum, İstanbul'un son beş yıl içerisinde kötü bir yönetim altında çok zaman kaybettiğini ve israf edildiğini belirtti.

6666.jpg

“GENEL BAŞKANINI HANÇERLEMEYE DEVAM ET”

Kılıçdaroğlu'na yönelik göndermeler yapan Kurum “Sen git, 5 yıldır olduğu gibi yol yürüdüğün, 'liderim' dediğin o genel başkanını, il başkanını arkasından hançerlemeye devam et." diyerek CHP liderine eleştirilerde bulundu.

Kentsel dönüşüm konusuna da değinen Kurum, seçimin sağlıklı binalarda huzur içinde yaşama ve kentsel dönüşüm arasında gerçekleşeceğini söyleyerek “Bu seçimde bu 5 yılda 5 bin konut bile dönüştüremeyenleri ya da asrın felaketinde 3 ayda 180 bin konutun temelinin inşasını başlatanları seçeceğiz” dedi.

Kurum İstanbulluların çektikleri sıkıntıları göz önünde bulundurarak AK Parti ve Cumhur İttifakı'nı rekor bir oy ile seçeceklerini dile getirdi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar