Murat Kurum: Millet için yapan millet için üreten tarafta olacağız

Murat Kurum: Millet için yapan millet için üreten tarafta olacağız
Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Küçükçekmece’de “Biz hep millet için yapan, millet için üreten tarafta olacağız” diyerek hizmet politikasını duyurdu.

Seçime sayılı günler kala hazırlıklarını hızlandıran Kurum “Bu coşkuyu, heyecanı, sevgiyi görünce ne yapacaklarını bilmiyorlar. Gelsinler Küçükçekmece’deki bu morali görsünler. Tam 54 gündür İstanbul’umuzun her yerinde milletimizle kucaklaşıyoruz. Gittiğimiz her sokakta, girdiğimiz her dükkanda, her evde şunu net bir şekilde görüyorum” diyerek seslendi.

aw153881-04.jpg

“SOKAK SOKAK BÜYÜYEN DEĞİŞİM DALGASI VAR”

İstanbul’da akın akın büyüyen bir değişim iradesinin olduğunu vurgulayan Kurum “Sokak sokak büyüyen bir değişim dalgası var. 31 Mart’ta Küçükçekmece kararını vermiştir. 31 Mart’ın ayak seslerini dinlemek isteyen, coşkuyu görmek isteyen bu meydana gelsin. Bu meydan bize, tıpkı 28 Mayıs’ta olduğu gibi 31 Mart zaferimizi müjdeliyor ” dedi.

aw153881-05.jpg

Küçükçekmeceli vatandaşlara “Yeniden İstanbul, Sadece İstanbul diyoruz. 31 Mart’ta Küçükçekmece’miz Cumhur İttifakı’mızı sandıkta rekor oyla destekleyecek” diyerek seslenen Kurum konuşmasına şöyle devam etti:

Küçükçekmece sandıkları öyle bir patlatacak ki, İstanbul’da herkes Küçükçekmece’yi konuşacak. Bu millet için biz uykusuz da kalsak, ailemizden de her türlü fedakarlığı yapsak azdır. İstanbul’umuz kendisine vefası olmayanların elinde çile çekiyor. İstanbul’umuz beceriksiz ellerde dertleniyor. İstanbul’umuz ehliyetsiz ellerde eser görmüyor. Bekle İstanbul hizmet siyaseti geliyor" dedi.

aw153881-01.jpg

“O EŞ BAŞKANLIĞI BIRAKACAK”

CHP’lilerin algı ve sosyal medya belediyeciliği yaptığını öne süren Kurum “31 Mart’tan sonra O Eş Başkanlığı bırakacak ve biri de dediğim gibi süresiz tatile gidecek’’ diyerek vurguladı.

aw153881-09.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar